Maak kennis met Bzzzonder Leven

Machteld

Onze zoon is meervoudig gehandicapt en zit in een rolstoel. Ik was op zoek naar een bso-plek voor twee dagen in de week. Via via kwam ik bij Bzzzonder terecht. Nu gaat Bolu naar Bzzzonder Nieuwland. In onze eigen wijk. Vooral dat vind ik belangrijk. Toen we laatst in de speeltuin kinderen van de bso tegenkwamen, werd hij herkend en meteen betrokken bij hun spel. Dat is goud waard voor mij!

Lilian

Zonder Bzzzonder had ik alles nooit zo los kunnen laten. Onze dochter gaat al een jaar of acht naar de opvang van Bzzzonder. Iedere woensdagmiddag gaat ze naar De Kookstudio in Kinderbelevingscentrum De Vathorst en in het weekend gaat ze naar de zaterdagopvang. Dit wat ik bij Bzzzonder ervaar, zal ik nergens anders kunnen vinden. Onze dochter heeft extra zorg nodig en die krijgt ze bij Bzzzonder ook. Op dagen dat ze bij Bzzzonder is, heb ik er alle vertrouwen in dat ze een fijne dag heeft; ik kan met een gerust hart naar mijn werk. De opvang is heel persoonlijk en warm, alle medewerkers zijn enorm betrokken en er kan en mag veel. Ik geloof heel erg in de kernwaarden van Bzzzzonder waarin iedereen welkom is en er in mogelijkheden wordt gedacht. We ervaren het immers iedere week!

Nando en Kristel

Nando en Kristel hebben beiden dagbesteding bij Bzzzonder. Wij zeggen liever dat ze een baan hebben. En ze zijn ook gewoon Bzzzondermedewerker. Kristel werkt in de kookstudio en Nando in het groenteam. Nando: Ik hou ervan om zandbakken te vegen en als het regent heb ik regenlaarzen nodig! Kristel: Ik doe van alles. Koekjes bakken, bestellingen opnemen. En soms ook schoonmaken!

Miriam

Mijn hart loopt over. Van kinderen, maar vooral van kinderen met een zorgvraag die ik sprongen zie maken omdat mijn collega’s zich met passie inzetten voor een inclusieve kinderopvang. Samen waar het samen kan zie ik dagelijks terug op de groepen. Ik geloof echt in een plekje voor iedereen. Het mooiste wat ik ooit heb meegemaakt? Daar kan ik niet eens tussen kiezen. Er gebeuren zoveel mooie dingen. Van een jongen met een enorme ontwikkelingsachterstand die ineens vrienden op de bso heeft, maar ook van een getraumatiseerd meisje waar mijn collega’s stapje voor stapje en met onwijs veel geduld grote resultaten mee behalen. De invloed die dat heeft op de kinderen. Op alle kinderen, maakt mij keer op keer stil.